0
Facebook her cihazda kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi oldu. Her cihazda kullanılıyor ama sorunsuz değil. İllaki bir sorun gelip sizin ulaşımınızı engelliyor. Bu sorunun tek bir çözümü var. Yani en azından Facebook yönetiminin düşüncesi böyle. Bu nedenle kendi isimleriyle cep telefonu üretecekler. Şu an sadece konuşulma aşamasında ama gerçek olma ihtimali yüksek. Hatta önümüzdeki sene bu telefonların piyasaya sürüleceği de konuşulanların arasında. 

Facebook çeşitli isimlerle ilişki içinde. Operayı satın almak istediği söylentileri daha da kuvvetlendi. Aynı zamanda üreteceği telefon için HTC ile de ilişkileri sıcak tutmakta. Facebook cihazını üretmeden ismini düşünmüş bile. Cihazın kod adı “Buffy” olacakmış. 

Facebook bir telefon üretirse şu an piyasada olanların altında bir cihaz üretmez. Belki de onların üstünde bir cihaz üretir. 

Facebook servetini boşa gidermeyecek galiba. Önü açık yatırımlara atılsın ki serveti ikiye-üçe katlansın. Facebook’un bu yeni yatırımları hisse sahiplerinin de yüzünü güldüreceğe benziyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top