0
Rovio şirketi bu işe Angry Birds ile başladı. Bildiğimiz gibi bu gibi sektörlerde eserinizin beğenilmesi an meselesi. Ya da nefret edilmesi de an meselesi. Rovio Angry Birds’ü beğendirdi. Birkaç Angry Birds sürümünün ardından Rovio başka denizlere yelken açmaya başladı. Angry Birds’ten başka oyunlar yapmaya başlayan Rovio, ilk oyunu hakkında biraz bilgi aktardı. Sadece varlığından bahsedilen oyunun tanıtımı bile daha yapılmadı. 

Rovio’nun yeni umudu “Amazing Alex” hakkında şu açıklamalara yer verildi: Fizik kurallarının geçerli olduğu bu oyunda verilen nesneleri kullanarak görev yapacaksınız. Oyun sade, dinamik bir arayüz ile bizi karşılayacakmış. 
Amazin Alex İOS ve Android işletim sistemini kullanan tablet ve akıllı cepler için çıkarılacak. Görsellik bu oyunda zengin olacak. Ayrıca oyunun 00 bölümden oluşması bekleniyor. Oyunun içerisinde farklı olan bir şey var. Oyunun içerisine 35 adet interaktif öge konulmuş. Ögeler bölümlere entegre edilmiş. Bu nesneler ile seçimler yapacaksınız ve oyunun gidişatını değiştirebileceksiniz. Rovio2nun bu oyununda belirli bir senaryo yok. Oyuncu senaryoyu kendi yazıyor. Oyunun bu şekilde daha eğlenceli olması bekleniyor. 

Amazin Alex, Temmuz ayında görücüye çıkacak. Bakalım bize aktarılan bilgilerdeki heyecan oyunda da olacak mı?

Yorum Gönder

 
tic
Top