0
6 Mayıs tarihi itibariyle Türk piyasalarında da satışa sunulan yeni İpad alıcılarla buluştu. Yeni İpad’i almak isteyenler ister operatörlerden , isterlerse de Bilkom’dan alacaklar. Eğer İpad’i operatörlerden satın alır iseniz çeşitli kontrat seçeneklerine sahip olacaksınız. Operatörler yerine Bilkom’dan alır iseniz kontratsız fiyatlarla İpad’inize kavuşabileceksiniz.

Bilkom’un ne olduğunu merak edenlere üçük bir açıklama yapayım. Bilkom Apple’ın Türkiye’deki resmi distribütörü. Bilkom , yeni İpad için konulan fiyatları da açıkladı. İpad’in yeni fiyat listesi şöyle:


Yeni iPad Türkiye Fiyatları


  • Yeni iPad Wi-Fi 16 GB: 1.199 TL
  • Yeni iPad Wi-Fi 32 GB: 1.489 TL
  • Yeni iPad Wi-Fi 64 GB: 1.739 TL
  • Yeni iPad Wi-Fi + 4G 16 GB: 1.509 TL
  • Yeni iPad Wi-Fi + 4G 32 GB: 1.779 TL
  • Yeni iPad Wi-Fi + 4G 64 GB: 2.029 TL


Turkcell , Vodafone , Avea 6 Mayıs tarihi ile yeni İpad’in satışlarına başladı. Üç operatör de resmi sitelerinde fiyat açıklamadı. Şu küçük bilgiler dışında bir veri yok henüz. Turkcell yeni İpad’i 79 TL’den başlayan taksitlerle piyasaya sunacak. Avea’nın yeni İpad için sunacağı fiyatın 82 TL olması bekleniyor.

En ucuz taksitler Vodafone’da. Vodafone’un kullanıcılara  sunacağı fiyat 69 TL. Hatta İpad’in piyasaya sürüldüğü 6 Mayıs tarihinde haberi kullanıcılara SMS aracılığı ile duyurdu.

Tüm fiyatları öğrenmek isterseniz , hangi operatörü seçtiyseniz o operatörün mağazasına gidebilirsiniz. Ya da o operatörün resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
tic
Top