0

iPhone 5 Hakkındaki Dedikodular

Daha hiçbir resmi açıklama yapılmadığını söyleyerek başlamak çok doğru olacaktır. Ama bu bazı söylentileri çıkmasına ya da bazı bilgilerin dışarıya sızmasına engel değil. iPhone 5 ya da Yeni iPhone artık nasıl adlandırılacaksa hakkında bir çok söylenti çıkıyor. Bildiğiniz gibi ilk çıkan söylentilerden biri sıvımetal kasadır. Bakalım başka hangi söylentiler mevcut.

Son zamanlarda üzerinde çalışmaların hız kazandığı iPhone 5 ‘in iPhone 4 ve 4S modellerine göre daha uzun olacağı konuşuluyor. Resmi bir açıklama ya da onunla değer bir bilgi olmasa da insanlar bu şekilde konuşuyor. Dedikodulara göre iPhone 5 ya da Yeni iPhone 2 mm daha ince olacak. Bununla birlikte 10 mm daha uzun olacak. Özellikle incelik hakkındaki söylentiler çok estetik bir telefon olacağını doğruluyor.


10 mm uzun yeni model ile daha iyi görüntü sağlamak mümkün olacak gibi görünüyor. HD görüntülerin kalitesini arttırmak için bu yapılan değişiklikle ekranın 4 inc boyutuna kadar büyütülmesi planlanmış.

Diğer bir söylenti ise yeni dock bağlantı hakkında. Bağlantının bir hap şeklinde olacağı ve bütün IOS cihazlarında kullanılabileceği konuşulanlar arasında. Ayrıca iPhone 5’in eski modellere göre çok farkının olmayacağı ama arkasındaki küçük bir bölmenin metal olacağı konuşuluyor. Arka tarafta kamera ile alt bölme arasında metal kaplama olabilir. Son olarak hatırlatmakta fayda var henüz hiçbir resmi açıklama yok ve tanıtımın ekim ayında yapılacağı söyleniyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top