0
Facebook’un bu gelir modelini okuduğunuzda kulaklarınıza inanamayacak hatta çok kızacaksınız. Çok uzun süredir konuşulan Facebook ücretli olacak tartışmaları gerçek mi oluyor? Yetkililerin şu an için test aşamasında dedikleri gelir modeli Facebook’u Facebook yapan kriterlerden çıkartacak cinsten.

İlk önce şunu açıklayalım. Daha çok sayfalar için uygulanan  bir feed teknolojisi sayesinde sayfadan yaptığınız paylaşımlar herkes tarafından görüntülenemiyordu. Burada amaç ilgisiz insanlar sayfayı beğenmiş olsalar bile onların duvarlarında paylaşımların görünmemesiydi. Bu teknolojinin kişiler içinde uygulanmaya başladığını biliyor muydunuz? Evet! Bu demek oluyor ki bütün arkadaşlarınızın paylaşımlarını şu an göremiyorsunuz?

Peki bütün arkadaşlarım paylaşımlarımı göremiyorsa ne yapmalıyım? Herkesin paylaşımlarımı görmesini istiyorum ne yapmalıyım? Gibi aklına sorular gelen okuyucularımız için açıklayalım; para ödeyeceksiniz. Sinir bozucu bir durum olsa da Facebook bunu gelir modeli olarak test ediyor ve test aşaması bittiğinde zevkle uygulamaya koyacaktır.

Şimdi birde planlanan fiyatı görün ki dillere destan. Bir iletinizin bütün arkadaşlarınız tarafından görünmesini istiyorsanız ileti başına 2 dolar ödeyeceksiniz. Facebook’u son zamanlarda uyguladığı kişisel bilgilerin güvenliğini sarsan ve son derece rahatsız edici reklam modelleri için tebrik ediyoruz. umarız daha fazla para kazanırsınız. İngilizce kaynaktan okumak için...

Yorum Gönder

 
tic
Top