0

Apple’ın CEO’su Tim Cook Apple’ın yakın zaman içinde uygulamaya koyacağı ya da küçük değişiklikler yapacağı konularda açıklama yaptı. Bir çok konudan bahseden Tim Cook’un bahsettiği birkaç önemli noktaya değinmekte fayda var.

Gelecekte üretecekleri ürünlerde gizliliği daha detaylandıracaklarını ve gizlilik politikalarını iki katına çıkaracaklarını belirten Cook güvenliğin önemine değindi. Bunun yanında tedarikçilerle ilişkilerin daha açık hale getirileceğini de vurgulayan Cook kullanıcılara anında bilgi verilmesini sağlayacaklarını ekledi.

Apple TVler ile yakından ilgilendiklerini belirten Cook konunun önemine değinse de daha zaman olduğu için konu ile ilgili çok fazla detaya değinmedi. Cook’un değindiği önemli konulardan biri Facebook entegrasyonu. Facebook konusunda kullanıcılar çok daha iyi bir deneyim yaşatmak istediklerini dile getiren Tim Cook konu hakkında yakın zaman içinde detaylı açıklamaların yapılacağını vurguladı. Son olarak Cook’un Siri hakkında kısa açıklamaları oldu. Siri şimdi olduğundan daha karmaşık bir yapıya sahip olacak ve ileri düzeyde geliştirilecek.

Yorum Gönder

 
tic
Top