0

Online trafik sigortası, kasko sigortası ve DASK poliçe işlemlerinin en güvenilir brokerlik hizmetini sunan Koalay.com sigorta şirketlerini tek tek aramanıza gerek kalmadan yeni teminat seçimlerinizin fiyat farkını eş zamanlı olarak online görebilmenizi sağlıyor.

Türkiye’nin ilk online sigorta brokeri Koalay.com sayesinde artık ihtiyacınız olmayan kasko teminatları için ödeme yapmanıza gerek kalmıyor. Trafik sigortası, kasko ve DASK poliçesi satın alma ve yenileme işlemlerinin internetteki en güvenilir adresi Koalay, yeni özelliği kasko kişiselleştirme sayesinde istediğiniz kasko teminatlarını seçebilmenize ve kaldırmak istediğiniz teminatları poliçenizden çıkarabilmenize imkan tanıyor.



Kasko nedir?

İsteğe bağlı olarak yaptırılan bir sigorta türü olan kasko ile trafik kazası, yangın, patlama, yıldırım düşmesi, doğal afet, ön cam kırılması ve hırsızlık durumlarında araçlarda meydana gelen hasarlar teminat altında oluyor. Sürücüler dilediklerinde ölüm, kalıcı engellilik, tedavi masrafları, araçtaki aksesuarlar, ambulans hizmeti, ikame araç, ulaşım masrafları gibi ek teminatları da poliçelerine ekleyebiliyor. Kasko teminatlarını ihtiyaçlarına göre seçen ve ihtiyacı olmayan teminatları poliçesinden çıkaran sürücüler Koalay üzerinden yeni teminat seçimlerinin fiyat farkını eş zamanlı olarak online görebiliyor.

Koalay’da tüm poliçe işlemleri güvenli bir ortamda yapılıyor

Her gün binlerce müşterisine fiyat teklifi ve sigorta poliçesi sunan Koalay.com en güvenli SSL yeşil bar sertifikasına sahip. Bu sertifika ile Koalay websitesinde girilen isim, telefon, e-mail, T.C. kimlik numarası, plaka, ruhsat numarası, kedi kartı gibi her türlü kişisel veri şifreleme yöntemiyle güvenlik altına alınıyor.

Koalay’da çağrı merkezi üzerinden poliçe satın almak isteyen müşteriler de güvenli bir ortamda poliçe işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Çağrı merkezi üzerinden poliçe satın almak isteyen kişilerin bir IVR sistemi üzerinden kredi kartı bilgilerini tuşlayarak, aynı güvenli yöntemle sigorta şirketine iletilmesi sağlanıyor. Bu aşamada hattın diğer ucundaki satış sorumluları asla işlem detaylarını görmüyor ve kredi kartı bilgisi sigorta şirketine iletildiği anda Koalay sisteminden siliniyor.

Bunlara ek olarak, Koalay.com’a özgü bir kredi kartı sahtekarlık önleme sistemi de bulunuyor. Bu sistemin gelişmiş algoritması sayesinde Koalay.com platformunda çalıntı kredi kartlarıyla işlem yapılması da engelleniyor.

Koalay.com

Online sigorta brokeri Telesure çatısı altında faaliyet gösteren Koalay.com, sigorta şirketlerinin sunduğu kasko ve trafik sigortası tekliflerini, poliçe tutarlarını ve poliçe kapsamlarını çok kısa bir süre içerisinde tarayarak karşılaştırıyor. Bunların yanında DASK poliçesi işlemlerinin de yapılabildiği Koalay sayesinde kullanıcılar zamandan tasarruf ederek, güvenli bir ortamda poliçelerine anında sahip olabiliyor.


Telesure

Müşterilerine basit, pratik ve farklı seçenekler sunmak amacıyla kurulan Telesure Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. insanların sigorta satın alma alışkanlıklarını yenilemek konusundaki kararlılığıyla yola çıktı.

Telesure Grup, Güney Afrika’da telefon üzerinden sigorta işlemleri gerçekleştiren ilk şirket olan Auto & General’in desteğini alarak 1985 yılında faaliyete başladı. 1993 yılında Birleşik Krallık’ta, 1997 yılında Avusturalya’da faaliyete geçen Telesure Grup, İngiltere’de Compare the Market operasyonuyla sektörde lider konumda bulunuyor. Guernsey’de Jacana Re Limited isimli bir reasürans şirketi ile faaliyette olan Telesure Grup, 2012 yılında Hollanda ve Fransa’da da yatırımlar yaptı. 2013 yılında Türkiye pazarına girişinin ardından, 2015 yılında Singapur’u da hizmet ağına katarak büyümesine devam etmektedir.



Online sigorta brokeri Koalay’da anlaşmalı olduğu farklı sigorta şirketlerinin size sunacağı teklifleri ücretsiz olarak görebilirsiniz. Satın almak istediğiniz sigorta poliçesini seçtikten sonra kredi kartı bilgilerinizi girerek güvenli bir şekilde poliçenizi satın alabilirsiniz. Koalay’dan ücretsiz kasko teklifi almak için hemen tıklayın!


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top