0
Android Bildirim Sorunu Nasıl Çözülür?
Android cihazlarda yaşanan sorunların başında, bildirimler yer almaktadır. Bildirim sorununun çözümü için çeşitli yollar bulunmaktadır. kullanıcılar geç gelen bildirimlerden şikayet etmektedir. Bu sorun, telefonlar Wi-fi ağlara bağlıyken daha sık yaşanmaktadır. Geç gelen bildirim sorunu zaman kaybı yaşanmasına neden olmaktadır. Haberler, mesajlar, sosyal medya paylaşımları ve beğeniler ile ilgili bildirimlerin geç alınması, kullanıcıların canını sıkan başlıca konudur.

Geciken Bildirim Zaman Kaybı Demek
Hareket gerçekleşmesine rağmen, telefondan bildirim gelmemesi başlıca zaman kaybına neden olmaktadır. Buna ek olarak, aniden biriken bildirimlerin aynı anda telefona gelmesi ile kullanıcılar kafa karışıklığı yaşamaktadır. Bu durum, sık sık uygulamaya girip kontrol etmeyi zorunlu hale getiriyor. Ancak kullanıcıların unutmaması gereken çok önemli bir nokta var. Pil ömründen tasarruf etmek için atılan adımlar, bildirimlerin geç gelmesine neden olmaktadır. Zorunlu hallerde güç tasarrufundan taviz vermek gerekebilir.
Yaşanan bu sorunlardan kurtulmak için öncelikle telefonu sürekli güç tasarrufunda kullanmamak gerekmektedir. Ayrıca, arka plan uygulamalarının hepsi kapatılmamalıdır. Şarj sorunu için powerbank kullanımı daha mantıklı olacaktır. Bunlara ek olarak ROOT özelliğinin aktif olması bildirim açısından daha mantıklıdır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top