0
Son yıllarda önemi oldukça artan nakliyat sektörü, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bunun sonucunda doğal olarak tüketicilerin sektörde hangi firmaların gerçekten güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışına sahip oldukları konusunda endişeleri olabiliyor.

Sektörde en deneyimli firmaların başında olan Çankaya Nakliyat, Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen K1-K3 eşya taşımacılık yetki belgeleri, eşya taşıma sigortası, profesyonel personel kadrosu ve ücretsiz ekspertiz avantajı ile sorunsuz bir nakliye hizmeti sunmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra, tamamen isteğe özel oda tipi eşya depolama hizmeti, 20 kata kadar asansörlü nakliyat ve kamu kurum-şirket taşımacılığı gibi hizmetler de Çankaya Nakliyat güvencesi ile sorunsuz olarak sunulmaktadır.

25 yılı aşkın süredir profesyonel ve güvenilir hizmet veren Çankaya Nakliyat, Akbank, Vakıfbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Telekom, Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı, Yargıtay Başkanlığı, Aselsan ve daha bir çok özel şirket ve Devlet Kurumlarının nakliye hizmetlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.

Çankaya Nakliyat web sitesine www.cankayanakliyat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top