1
Instagram platformunda daha fazla ve çeşitli içeriklerin oluşturulmasına yönelik çalışmalar sürmeye devam ediyor. Instagram Hikayeleri (Instagram Stories) olarak ortaya çıkan yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık 24 saat sonunda kaybolabilecek olan fotoğraf veya videoları paylaşabilecekler. Snapchat’in bir benzeri olan bu uygulamayı kullanmak ise son derece basit.
2013 yılında Snapchat ile hayatımıza giren bu özellik, genç kesim tarafından büyük bir ilgi görmüştü. Instagram Stories olarak tekrar hayatımıza farklı bir giriş yapan bu özellik Instagram’ın daha renkli bir hale gelmesini sağlamış durumda. Bu özelliği kullanabilmek için Instagram indir bağlantılarına tıklayarak uygulamayı akıllı telefonlarınıza indirmeniz yeterli oluyor.

Instagram Stories Nasıl Çalışır?
Instagram uygulamasının son sürümünü indirdikten sonra iOS ve Android platformlarında uygulamayı açtıktan sonra ekranınızın hemen sol üst kısmında yer alan “Yeni” açıklamasını göreceksiniz. Instagram ikonunun sağ tarafında yer alan bu özelliğe dokunarak arkadaşlarınız ile geçici süreli fotoğraf ve videolar paylaşmaya başlayabiliyorsunuz. Dilerseniz aynı bölgeden arkadaşlarınızın profil fotoğraflarına tıklayarak onların paylaşımlarını görebiliyor “Şikayet et” üzerinden şikayet edebiliyor ve “Mesaj Gönder” üzerinden içerikler ile etkileşime geçebiliyorsunuz.
Kendi paylaşımlarınızı tekrar yapabilmek için sol üst kısımda yer alan “+” işaretine dokunarak veya ekranınızı sol tarafa doğru kaydırarak fotoğraf ve video paylaşmaya başlayabiliyorsunuz. Stories özelliğinin gizlilik ayarlarına da “Ayarlar” kısmından ulaşabiliyorsunuz. Yapacağınız paylaşımları bazı kişilerden gizleyebilir ve o kişilerin paylaşımları görmemesini sağlayabilirsiniz.
Instagram Stories özelliği üzerinden istediğiniz kadar fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz. Bu paylaşımlarınız tek bir klasör üzerinden yayınlandığı için zaman akışınızda da gözükmez. Seçmiş olduğunuz fotoğraf veya videoları profilinizde paylaşarak ön plana da çıkartmayı deneyebilirsiniz.

Instagram Stories Kullanım Oranları Giderek Artıyor
Henüz yeni hayatımıza girmiş olan Instagram Stories özelliği her geçen gün daha fazla kişi tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Filtrelerin çeşitliliği ve fotoğraf düzenleme araçlarının işlevselliği sebebiyle tercih edilen bu özellik kullanıcıların Snapchat uygulamasından Instagram’a doğru geçiş yapmasına yol açıyor. “Kişiye özel paylaşım” döneminde yaşadığımız için de bu özellik yoğun bir ilgi görüyor.

Instagram’ın yeni özelliği olan Instagram Stories özelliğinden yararlanabilmek istiyorsanız Son Sürüm adlı sitenin instagram indir bağlantılarına tıklamanız ve Instagram’ın son sürümünü indirmeniz yeterli olacaktır. Her gün güncellenen ve teknoloji haberlerinin de yer aldığı Son Sürüm adlı siteye Instagram’ın son sürümünü indirebilmek için sonsurum.net adlı adres üzerinden ulaşabilir ve ücretsiz olarak Instagram’ı indirebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Hikaye'yi arakla, canlı yayın özelligini arakla bakalım önümüzdeki günlerde hangi siteden hangi özelliği araklayacaklar

    YanıtlaSil

 
tic
Top