0
Logbt.com E-ticaret Firmalarına Özel SEO Hizmeti Verecek

LOG Bilgi Teknolojileri A.Ş. profesyonel SEO çalışmalarını paket hizmetler haline getirerek e-ticaret firmalarına  uygun fiyatlarla sunmaya başladı. Dijital pazarlama konusunda 18 yıllık birikime sahip olan şirket SEO danışmanlığı, Dijital PR, Sosyal Medya Ajansı hizmetleri, e-posta ile pazarlama gibi farklı hizmetler sunuyor.


LOG Bilgi Teknolojileri A.Ş. yönetici ortağı Murat Buyurgan SEO çalışmalarının dikkatli ve uzman ekipler tarafından yapılması gerektiğine, yanlış atılacak adımların geri dönüşü zor zararlar verdiğine dikkat çekiyor.

Özellikle e ticaret seo çalışmalarında link inşası konusunda yapılan yanlışların web sitesi sahiplerini sıkıntıya soktuğunu söyleyen Murat Buyurgan şunları söylüyor;

"İçerik kalitesi düşük sitelerin Google'da üst sırada çıkmasını engellemek için üretilen PANDA, düşük kaliteli websitelerinden link alan sitelerin cezalandırıldığı PENGUIN, yerel arama sonuçlarının geliştirildiği PIGEON, mobil cihazlarda gösterilen sonuçların değişmesi gibi son 13 yılda 35 farklı değişim yapan Google, web siteniz için SEO çalışmalarınızı sürekli ve dikkatli bir şekilde yapmanız gerektiğini söylüyor. İnternetten potansiyel müşterilerine ulaşan şirketlerin SEO çalışmalarını ihmal etmemesi gerekiyor. Bu çalışmaları profesyonelce yapan dijital ajanslar olduğu gibi yanlış yöntemlerle müşterilerine fayda yerine zarar veren SEO ajansları ve danışmanları da bulunuyor. Logbt.com olarak amacımız profesyonel SEO hizmetlerini yeni girişimcilere makul bütçelerle sunarak başta Kobiler, startuplar ve küçük e-ticaret girişimcilerini SEO çalışmalarıyla tanıştırabilmek ve satışlarını artırmak."

SEO danışmanlık hizmeti almak isteyen şirketler site içi ve site dışı olmak üzere iki temel hizmete ihtiyaç duyuyor. Bu çalışmaların uzman kişilerden tarafından yapılması başarı oranını artırıyor.

Çalışacağınız SEO ajansını veya danışmanını seçerken dikkatli olmanız gerekiyor. SEO çalışmalarında özellikle site dışı diye adlandırılan link inşaası çalışmalarında yapılacak hatalar web sitenizin Google'da spam olarak algılanmasına sebebiyet verebiliyor. Bu durumda web sitenizin sayfaları Google'da görüntülenmemeye başlıyor. Bu sorunu düzeltmek uzun bir zaman alıyor ve bu dönemde web sitenize Google organik aralamalarından gelen ziyaretçi sayısı yok denecek kadara aza düşüyor.

E-ticaret siteniz için ihtiyaç duyduğunuz SEO çalışmaları hakkında bilgi almak için LOG Bilgi Teknolojileri Web Sitesini www.logbt.com adresini ziyaret edebilir, bütçenize en uygun SEO Hizmet paketini satın alabilirsinz.
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top