2
Teknoloji Şirketleri İçin Etkili Toplantı Yapma Tavsiyeleri


Yeni girişimler ve yeni ürünler
peşinde koşan teknoloji şirketleri için zaman çok değerlidir. Bu nedenle, günlük iş akışı içerisinde zamanlarını etkili bir şekilde kullanmak teknoloji sektöründe çalışanlar için daha da önem kazanmış durumda. Rekabet ortamının yüksek olduğu teknoloji dünyasında fark yaratacak yenilikler getirebilmek isteyen şirketler, verimliliklerini artırmak amacıyla yaptıkları toplantıların, bu nedenle zaman kaybına neden olmayacak ve sonuca ulaşacak toplantılar olması konusunda oldukça hassas davranıyor.

Yapılan toplantılarda zamanı etkin kullanmak ve etkili toplantılar gerçekleştirmek için bazı detaylara önem vermek gerekiyor. Toplantı gündeminin başarılı hazırlanması, katılımcıların gündeme uygun seçilmesi, toplantı zamanının doğru belirlenmesi yapılacak toplantının verimli geçmesini sağlayacak en önemli unsurlardır. Toplantı için gerekli olan ön hazırlıkların yeterli bir şekilde düzenlenmesi ve toplantının gerçekleştirileceği yerin verimliliği arttıracak şartları karşılayabilmesi de toplantının akışını mutlaka ki etkiliyor. 

Organize edilen toplantılar teknoloji şirketlerinin kendi salonlarında düzenlenebildiği gibi katılımcı sayısının fazla olması ya da içeriğin önemi nedeniyle farklı ortamlarda da gerçekleştirilebiliyor. Şirket dışında tercih edilen toplantılarda salon ihtiyaçlarınız için Sangha Toplantı Salonlarını tercih edebilirsiniz. Sangha Toplantı Salonları, verimli toplantılar yapılabilecek mekânlar sağlamakla birlikte, verdiği hizmetlerin kalitesi nedeniyle destek alınabilecek en doğru adreslerden biridir. Sangha eğitim salonları toplantılar ve eğitimleri çok daha verimli kılacak özelliklere sahip olması nedeniyle oldukça ilgi görüyor.

Toplantının beklenen hedefe ulaşması için toplantı yapılan yerin ilgi çekici ve eğlenceli olması da önemli bir ayrıntıdır. Katılımcılara doğayla baş başa kalabilecekleri zamanlar yaratmak, toplantı aralarında yapacakları çay, kahve ve yemek keyfini farklı bir konseptte sunmak katılımcıları çok daha motive ediyor.

Uzun sürecek toplantılarda etkili ve motivasyonu yüksek bir toplantı yapmanın önemi daha çok hissedilmektedir. Uzun bir toplantı olacak ise katılımcıların yaşayabileceği olumsuzlukları giderilebilmek anlamında rahatlarının mutlaka düşünülmesi ve salonun eksiksiz hazırlanmış olması gerekiyor. Seçilen salon rahat masa ve koltuklara sahip, havalandırma ve ışıklandırmanın sorunsuz sağlandığı, teknik donanımı yeterli bir salon olmalıdır.


Siz de bu anlamda her türlü toplantı, eğitim ve seminer salonu ihtiyaçlarınız için Sangha’nın web sitesini inceleyebilir, www.sanghaegitimsalonlari.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top