1
Paykasa Nedir? Paykasa Fiyatları Değişir Mi?

Paykasa, online harcamaların en güvenli şekilde yapılabiliği bir online ödeme sistemidir. Ön ödemeli olarak sahip olunan paykasa kart normal kredi kartının aksine para ve kişisel bilgileri de tamamen güvende tuttuğu için güvenli şekilde online ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Güvenerek ödeme yapmak için paykasa satın al ve kişisel bilgilerini koru
Internette ödeme yapanları, çıkar sağlamak isteyen kişilerden korunmak için var olan online kredi kartı sistemi paykasa günümüzde oldukça talep görmeye başladı. Bu talebin sebebi; günlük hayata dair bütün işlemleri sanal ağlar üzerinden yürütebiliyor ödemelerde kredi kartı ile sıklıkla işlemler yapıyor olmamız.
Paykasa sistemi, kötü niyetli kullanıcılar ya da güvenilir bulunmayan web siteleri ve uygulamaları yüzünden internette ödeme yaparken tereddüt eden kişilerin yüzünü güldürdü. Çünkü paykasa sayesinde kişisel bilgilerini koruyarak, huzurlu bir şekilde internette alışverişlerini yapabiliyorlar ya da oynamak istedikleri oyunlar için güvenerek ödeme yapıp oyun oynamanın keyfini çıkartabiliyorlar. Ödeme yapılan miktar kadar harcandığı için bilgilerin ve paranın güvende olduğunu bilerek oyun oynamak çok daha keyifli olacaktır.
Paykasa aracılığı ile, internet üzerinden normal bir kredi kartı kullanıyormuş gibi güvenli ve hızlı bir şekilde alışverişler gerçekleştirilebilir. Paykasa kartı, kredi kartı veya banka kartlarını güvenlik açısından kullanmak istemeyen kişiler ya da bu tür kartları olamayanlar tercih edebilir ve internet üzerindeki tüm ödeme işlemlerini rahatlıkla yapabilirler.
Bu kartı kullanmak istiyorsunuz ve merak ediyorsunuz; paykasa fiyatları değişir mi?

Bütün ön ödemeli kartlarda olduğu gibi paykasa fiyatları, döviz kuru üzerinden satış yapmaktadır. Gerçekleştirilecek olan alışverişler Euro değerinde satın alınan fiyatlar üzerinden, o günün döviz kuruna göre netleşir. Paykasa kartlar döviz kuru üzerinden satıldığı için, o gün gerçekleşen kurdaki hareketliliğe göre fiyatlar da TL bazına etki eder. Bu nedenle  fiyatları değiştirebilen etken, sürekli hareketlilik gösteren Euro bazı olabilir. Paykasa kart fiyatları, kurun hareketlenmesi dışında değişiklik göstermez.
Çeşitli oranlarda sunulan paykasa kart seçenekleri, talep edilen tutarlarla uyuşması gerekiyor. Bu paketler, 10 Euro’ dan başlayarak 500 Euro’ ya kadar çıkabiliyor. Dolayısı ile en az 10 Euro, en fazla ise 500 Euro değerinde paykasa kartına sahip olarak işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. İstenilen kart tercihi belirlenip, ödeme yapıldıktan sonra size verilecek olan 16 haneli sanal kart koduna sahip oluyorsunuz ve bu sanal kart kodu ile internet siteleri üzerinden ödeme işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebiliyorsunuz.

Internet üzerinden güvenli  bir şekilde ödeme yapmak ve yanı sıra oyun sitelerinde siz de oyun oynamanın tadını çıkartmak istiyorsanız, hemen bir paykasa kartına sahip olun. Paykasa sahibi olabilmek için https://www.paykasa.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.  
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. İçerik olarak harika olmuş. Site güzel sizi destekliyoruz. goo.gl/PYJ92J

    YanıtlaSil

 
tic
Top