1
Whatsapp’ta grup kurabildiğimizi biliyorsunuz. Geçtiğimiz güncellemelerde Whatsapp’a bu özellik de eklenmişti. Kurduğunuz gruba 100 kişi ekleyip sohbet edebiliyordunuz. Whatsapp yaptığı güncelleme ile bu rakamı arttırdı. Artık daha fazla kişiyi kurduğunuz gruba ekleyebileceksiniz. 


Whatsapp yaptığı güncellemede 100 kişilik sayıyı 256 kişiye çıkarttı. Grubunuza 256 kişi ekleyip sohbet edebiliyorsunuz. Söylentilere göre gruba eklenebilecek kişi sayısının artmasının sebebi şirketlere yönelikmiş. Whatsapp bunu zaten daha önce duyurmuştu. Whatsapp’ın ücretsiz olacağını duyurduğu gün şirketlere yönelik çeşitli ücretlendirmeler yapacağını açıklayan Whatsapp acıyı şirketlerden çıkartacak. Şirketler Whatsapp’ı ne yapacak? Whatsapp üzerinden iş konuşmaları yapabilecekler. Hem de yapılan konuşmalar aynı anda 256 kişi tarafından görülebilecek. Ayrıca o 256 kişi size cevap yazabilecek. 

Şirketlerin sayesinde yıllık 1 dolar ödemekten kurtulduk. Whatsapp’ı etkin kullananların şansı çok yaver gitti. Hem de bu kadar özelliğe sahip bir uygulamayken ücretsiz olması muhteşem bir durum.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top