0
Geçtiğimiz ayda kullanıma açılan Apple Music tahmin edilen daha kısa bir zamanda kullanıcı sayısını arttırdı. Apple’dan gelen kullanıcı rakamları dudak uçuklatacak hal aldı. Gerçi bu rakamın şaşıracak bir şeyi yok, ancak bu kadar kısa sürede bu rakama ulaşmaları oldukça başarılı bir uygulama yaptıklarını gösteriyor. 


Apple’ın müzik uygulaması Apple Music ülkemizde kullanılmaya başlandığından beri bizler de ücretsiz sürümden faydalanıyoruz. Belirli bir süre ücretsiz hizmet veren Apple Music sürenin dolmasının ardından makul bir fiyata sizi üye yapıyor. Ücretli üye olduğunuz zaman deneme sürümünden farklı olarak her türlü imkandan faydalanabiliyorsunuz. Faydalanılan imkanlar bu kadar iyi olmasa kısa zamanda bu kadar çok kullanıcı sayısına ulaşmaları mümkün değil. 

Apple’dan gelen açıklamaya göre şu anda Apple Music’in ücretli kullanıcı sayısı 11 milyon. Ayrıca son 1 ayda 1 milyon kullanıcı arttıran Apple Music diğer müzik uygulamalarına göre daha popüler oldu. İleriye dönük tahminler yapmak gerekirse kullanıcı sayısı daha da artacak gibi duruyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top