0
Sabahları uyanma problemi çekenler için Ruggie geliyor. Evet, o bir alarm sistemi. Bildiğiniz saatlere benzemiyor. Şekli şemali çok farklı. Bilmeyen biri görse alarm sistemi olduğunu anlayamaz. 


Ruggie nasıl işlem yapıyor ve onu özel yapan ne? 

Ruggie sizi uyandırmadan susmuyor. Sabah kurduğunuz saatte çalmaya başlıyor ve elinizle veya kolunuzla hatta yumruğunuzla bile onu durdurmak mümkün değil. Sadece onu susturmak için ayağa kalkacaksınız ve üzerine basacaksınız. Üzerine bastığınız zaman en az 3 saniye beklemeniz gerekiyor. Ancak o şekilde susuyor. Ayağa kalkıp 3 saniye sabit durduktan ve bunları yapmadan önce güçlü hoparlörlerden çıkan o zırıltıyı duyduktan sonra uykunuz emin olun kaçıyor ve kalkmış oluyorsunuz. Ayrıca Ruggie’nin bir USB girişi bulunuyor. Bu girişten istediğiniz müzikleri atıp çalmasını da sağlayabiliyorsunuz. 


Çok güzel bir alarm sistemi icat etmişler. Ruggie’nin fiyatı 99 dolar olacak. Kickstarter firmasının piyasaya süreceği Ruggie daha piyasaya çıkmadı, ancak 5 günlük bir ön siparişten 50.000 dolar kazanmayı başardı. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top