0
One2Touch isimli Norveçli firma tarafından üretilen bir kılıftan bahsedeceğiz. Diğerlerine hiç benzemeyen bu kılıf Samsung’un Galaxy S6 ve S6 Edge’ine özel. 


Bildiğimiz flip cover kılıflarının aynısı, ancak onlardan çok farklı bir yanı var. Telefonun ekranına kapanan kılıfın sert kısmında klavye yer alıyor. Telefonu yan yatırıp kılıfın kapağını önünüze açtığınız zaman tıpkı bilgisayarda yazı yazıyormuş gibi bir izlenim veriyor. Klavye küçük elbette, ancak telefonda yazmaktan zorlananlar için birebir. Görselde de gördüğünüz gibi klavye gayet sade ve açık. Kullanıma çok uygun. Ayrıca öyle çok kaba da durmuyor. 


SlimType adındaki bu kılıf telefonla bağlantıyı NFC ile sağlıyor. Genelde Bluetooth tercih edilirdi. Ancak bu şarjın daha hızlı tükenmesine sebep olurdu. 

Kılıfın Google Play’de uygulaması bulunuyor. Bu uygulama ile klavyeyi kişiselleştirmeniz mümkün. Kılıf henüz resmi olarak satışa sunulmadı. Ancak kısa zaman içinde satışa sunulması bekleniyor. Piyasaya sürüldüğünde 150 TL’lik bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top