0
Hristiyanların bayramı yaklaşıyor. Tıpkı bizim Ramazan ve Kurban bayramlarında yaptığımız gibi Hristiyanlar da birbirlerine hediye alıyorlar. Bir baba oğluna Noel hediyesi almak istemiş. Küçük Scott’a bir PS 4 almış. Ancak içinden tahta çıkmış! 


Bu olaylar gördüğünüz gibi sadece Türkiye’de yaşanmıyor. Telefon kutusundan salatalık çıkma olayını unutmamışsınızdır. 9 yaşındaki Scott’a alınan PS 4’ün kutusundan tahta çıktı. Sadece tahta çıksa iyi. Tahtanın üzerine cinsel organ fotoğrafları çizilmiş. bu olay da çocuğun psikolojisini bozmuş ve noel babaya olan inancını yitirmiş. Çocuğun psikolojisine üzüldüm, ancak noel babaya olan inancını yitirmesi hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Olmayan bir varlık için üzülmek pek mantıklı gelmiyor bana. Çocuk işte. 

Bu olayı çözmeye çalışan Sony Scott’a yeni bir PS 4 hediye etti ve ayrıca 100 dolarlık bir hediye çeki verdi. Sony’nin çözümünden eminim memnun kalmışlardır. Tüm bunlar çocuğun psikolojisini düzeltmeye yetmemiş. Boşver Scott, şimdiden inancını yitirmen iyi olmuş. Çünkü hayallerinde yaşattığın o kırmızı elbiseli olarak kurguladığın adam yok.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top