0
Bu zamana kadar herkesin en az bir kez denediği korsan oyun oynamak artık hayal olacak. Oyunların korsanını bulamayacak ve kullanamayacaksınız. Eğer oynamak istiyorsanız gidip paşa paşa parasını vereceksiniz ve oynayacaksınız. Başka yolu kalmayacak. Peki, bu nasıl olacak? 


Denuvo’yu bilirsiniz. Bu sistem oyunların korsan oynanmasını engellemek için var. 2015’te birkaç oyunda kullanılan bu sistem oyunda kullanıldığı zaman oyunları kaçak oynamanız mümkün olmuyor. Oyunların yapısını değiştirip crackli hale getiren gruplar bile bunu yapamıyor. Çünkü bunu yapmak nerden bakarsanız 6 ay kadar sürüyor. Çinli crack grubu 3DM Denuvo sisteminin kullanıldığı bir oyunu korsan olarak piyasaya sunmaya kalktığında 6 aylık bir zaman diliminde uğraşmıştı. Şu ana kadar bu sistemi 3DM grubundan başka aşabilen yok. 

2016 yılında tüm oyunların bu koruma sistemiyle geleceği söyleniyor. Eğer böyle bir şey olursa ya oyunları hiç oynayamayacağız ya oynamak için para ödeyeceğiz ya da 6 ay geçmesini bekleyeceğiz. Gelişmeler şimdilik bunları gösteriyor. İlerleyen zamanlarda üreticilerin kararlarını tekrardan sizlerle paylaşacağız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top