0
Apple’ın bir sonraki teknolojik cihazı iPhone 7 çift kameraya mı sahip olacak? Daha önceleri HTC’de görmeye alıştığımız çift kamera acaba iPhone 7’de de mi olacak? 


Ortaya çıkan sızıntı haberler ve raporlara göre iPhone 7 çift kamera ile gelecek. Peki, gelirse bu çift kamera size ne sunacak? 

Çift kamera ile gelirse bir kamera ile video çekerken diğer kamera ile fotoğraf çekçeksiniz. iPhone 5’te de böyle yapabiliyordunuz. Ancak bunu tek kamerayla yapıyordunuz. Yani kamera ile video çekerken aynı anda fotoğraf çekebiliyordunuz. Böyle olunca da kalite düşüyordu. Eğer çift kamera olursa kalite düşmeyecek. Video çekerken fotoğraf da çekeceksiniz. Kaliteden de ödün vermeyeceksiniz. Apple cihazına bu kameraları koyarsa her iki kameraya da en yüksek çözünürlükte video ve fotoğraf çekmesi için gerekli malzemeleri kullanacak. Ayrıca Apple bu kamera ile ağır çekim video yapmayı da düşünüyor. 



Şu an için gelen haberler patentlerin alındığın gösteriyor. Ancak patent almak işin sadece en başı. Gerçekleşmeme ihtimali de var. Bekleyelim ve görelim. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top