0
Samsung’un en son piyasaya sürdüğü telefonu S6 Edge Plus oldukça yüksek fiyatla şu an raflarda bekliyor. Bu fiyata rağmen alıcısı oldukça fazla. Cihazı kullananlar verdikleri bunca paradan sonra şikayetlere başladılar. Şikayet konusu ekranın kendi kendine çatlaması. Detaylar haberimizde. 


Samsung bir cihazının adına Edge kelimesini eklediği zaman o telefon kavisli ekrana sahiptir. Bunu çıkarttığı birkaç modelden anlar olduk. Peki, bu kavisli ekranlar sizce ne kadar dayanıklı? Düz ekranlara göre kıyaslandığında sorun mu çıkartıyorlar? Kullanıcıların şikayetleri üzerine yapılan değerlendirmede Edge model cihazların hep kavisli olan kısımları çatlama yapıyormuş. Hiçbir etkileşime maruz kalmadan kendiliğinden çatlıyormuş. Bu oldukça can sıkıcı bir olay. Böyle bir durum düşündüğümüzde aklımıza ısınma geliyor. Isınıp tekrar soğumaya geçen cihaz buna dayanamayıp çatlıyor. Daha önce farklı markalarda da bu çatlama olayıyla karşılaşmıştık. Şu an için Samsung’dan bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Sanırım Samsung bu konuda açıklama yapmak için kendiliğinden çatlayan ekranların çoğalmasını bekliyor. 



Eğer siz de S6 Edge Plus kullanan biriyseniz dikkatli olun. Zira 2K ekrana sahip olan cihazın ekranı cebinizi yakabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top