0
Daha önce PES 2016’nın bedava olacağıyla ilgili haberler yayılmıştı. Ancak kimse bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmadığı için KONAMI’ye hiç inanmadı. Olaya ihtimal bile vermediler. Ancak bugün ve şu an çok şaşkınlar. 


PES 2016’yı artık bedava oynayabilirsiniz. Sağdan soldan kaçak araştırmanıza gerek yok. Daha önce de free to play olarak, yani bedava olarak, piyasaya sürüleceği söylenen Pro Evolution Soccer 2016 artık ücretsiz biçimde oynanabiliyor. Oyunu ücretsiz indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Bedava olarak indireceğiniz PES 2016’nın bazı kısımları kısıtlı. Ancak oynanmayacak derecede değil. Bedava veriyorlar, ancak bir şeyleri içinden alıyorlar ki yine oyunun tamamını paralı almak isteyin diye. Bedava oynatıp tadını veriyorlar ardından ücretli bir şekilde oyunu satıyorlar. Güzel taktik. Oyunda Juventus, Bayern, Brezilya ve Fransa kulüpleriyle oynayabileceksiniz. 

Oyunun bazı yerleri kısıtlı ancak, Antrenman bölümünde bütün yıldızlar açık. Ayrıca MYClup’a herhangi bir ücret ödemeden giriş yapabileceksiniz. Bence oyunun en avantajlı kısmı bu olmuş. İyi oyunlar dileriz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top