0
LG bir yılın içinde tıpkı Samsung gibi birçok telefon çıkartıyor. Bu piyasada tutunmak o kadar kolay değil. Bunu yapmazsa en büyük rakibi Samsung’un çok gerisinde kalır. Pazarda hala Samsung kadar isim yapamadığını biliyoruz, ancak Samsung’un başarısına yakın bir marka olduğunu da yadsıyamayız. 


LG’nin en son çıkarttığı model olan G4’ün ardından şimdi de G5 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Piyasaya çıkmanın ilk adımı olan görsel yayınlama işlemini yaptı. Gelen görsel cihazın tasarımı hakkında küçük bilgiler verdi. Bu yazımızda bilgileri sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyacağız. Cihaz hakkında internette dolaşan haberler bizleri oldukça heyecanlandırdı. 

İlk olarak arka kısımda çift kamera ile piyasaya çıkacağının haberini verelim. Bunu daha önce HTC modellerinde görmüştük. Şimdi de LG’nin 2016 yılında piyasaya çıkacağı söylenen amiral gemisinde göreceğiz. Bu iki kameralardan biri 16 MP, diğeri ise 8 MP olacak. Ayrıca cihazın ön kamerası da 8 MP olacak. 

Verilen diğer bilgilere göre cihazda nabız sensörü bulunacak. İlk defa Samsung S5’te gördüğümüz bu sensörü G5’te de göreceğiz. 

Cihazın 5.3 inç ekranla geleceği söyleniyor. Ayrıca Snapdragon 820 ve 3 GB RAM’le piyasadaki yerini alacağı söylenen cihaz parmak izi tarayıcı özelliğine de sahip olacak. 

Şimdilik cihaz hakkında bu bilgilere sahibiz. İlerleyen zamanlarda gelen bilgileri yine bloğumuzda sizlerle paylaşacağız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top