0
Son zamanların en çok kendinden söz ettiren uygulaması okuma yazma öğreniyorumu değerlendiriyoruz. Uygulama hakkında kısaca bilgiler verip ne işinize yarayacağını anlatacağız. 


Bildiğiniz gibi okullarımız da teknolojikleşiyor. Ancak verilen ve kullanılan teknolojik cihazların yanında birçok eksik var. Bunlardan bir tanesi uygulama eksiği. Uygulamalar o kadar eksik ki teknolojik cihazlar boşuna verilmiş diyebilirsiniz. Ancak bir araya gelen birkaç sınıf öğretmeni bu uygulamayı yazdı ve eksiğin bir kısmını kapatmayı başardı. Peki, bu uygulama ne işe yarıyor? 

Okuma yazma öğreniyorum uygulaması ile birinci sınıfta okuma yazma öğrenme aşamasında olan küçüklere görsel olarak ve eğlenceli bir biçimde okuma yazma öğretebilirsiniz. İster öğretmen olun, ister kendi çocuğunuzun daha kolay ve eğlenceli bir biçimde okuma yazma öğrenmesi için bu uygulamadan yararlanın fark etmez. Sıkıldıkları şeyleri onlar için eğlenceli hale getirmek istiyorsanız bu tür nimetlerden faydalanmayı kesinlikle arka plana itmeyin. 

Öğretmenler uygulamanın neler sunduğunu kendi ağızlarından şu şekilde anlatıyor: 

"Öncelikle 1. sınıf öğrencileri için tasarlanan uygulama, okuma yazma bilmeyen herkese hitap etmektedir. Bu uygulama ile öğrenci görmediği derslere önceden hazırlanmış olacak, okulda gördüğü dersleri evde tekrar ederek pekiştirecek ve okuma yazmayı eğlenerek öğrenecektir. 

Ses temelli cümle yöntemi ve bitişik eğik yazıyı kullanan Okuma Yazma Öğreniyorum uygulaması, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilkokul yazma öğretim programı ile tam uyumludur. Uygulamanın tüm içeriği alanında uzman, eğitime yıllarını vermiş sınıf öğretmenleri tarafından tasarlanmıştır. 

Uygulama ücretsizdir ve uygulamayı bir kere indirdikten sonra internete ihtiyacınız olmadan kullanabilirsiniz." 

Uygulamayı bu bağlantıdan indirebilirsiniz.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top