0
Apple’ın tablet modeli iPad Pro büyük erkanıyla dikkatleri çekiyor. Büyük ekranın bu kadar net bir görüntü sunması diğer tablet modellerinin havalarını adeta söndürüyor. Kocaman ekran yapmak problem değil, ancak o ekranın ne yansıtacağı asıl problem konusudur. 


iPad Pro oldukça zorlu bir testten geçti. Bu testin içerisinde iPad Proya çeşitli işkenceler yapıldı. Bu işkencelerden en basiti onu havadan yere bırakmak oldu. Baktılar ki bu işkenceye rahat bir şekilde dayandı diğer işkencelere geçtiler. O işkencelerin ne olduğunu burada anlatmayacağım. Videoda detaylı olarak izleyebilirsiniz. Bu ürün birçok insan için oldukça pahalı bir cihaz olması hasebiyle ve ülkemizde vergiler dolayısıyla daha da pahalılaştığı için videodakileri denememenizi tavsiye ederim. 

Sizler bu ürünü kullanmak için alacaksınız. Bu tür işkencelerle parti vermek için değil. Bu nedenle en basitinden başınıza gelebilecek düşme olayıdır. Yoksa arabayla üstünden geçip üzerinde yumurta pişirmeyeceksiniz. Demek istediğim ürün gayet sağlam. Düşmeyle iPad Pro’yu korkutamıyorsunuz. Sizleri video ile baş başa bırakıyorum.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top