0
3D Touch teknolojisinin ilk defa kullanıldığı iPhone 6S ve 6S Plus’ta bir uygulama aracılığıyla meyve tarttılar. Yani cihazı bir baskül olarak kullandılar. Bunu nasıl yaptılar? Hepsi haberimizin devamında. 


iPhone 6S ve 6S Plus’ta 3D touch teknolojisi bulunuyor. Ve daha önce bu özellik hiçbir cihazda kullanılmadı. Bu özellik Plum-O-Meter uygulaması ile birleşince telefon bir basküle dönüşüyor. Küçük nesnelerin ağırlıklarını ölçebiliyor. Ancak sizlere üzücü bir haberim olacak. Plum-O-Meter uygulaması bazı izinlerden dolayı sadece Jailbreak’li telefonlarda çalışıyor. Başka türlü iPhone 6S ve 6S Plus’ta çalışmıyor. Öncelikle cihazınızı Jailbreak yapmanız gerekiyor. Jailbreak’le cihazın tüm sorumluluğunu üstünüze alıyorsunuz. Tüm yetki ve izinler sizin elinizde oluyor. Cihazın herhangi bir sorunla karşılaşması durumunda da cihaz garanti kapsamına girmiyor. 

Bu özellik başka ne gibi yerlerde kullanılabilir? Ne kadar gerekli, bilemiyorum. Aslını sorarsanız olmasa da olur denilen özelliklerden biri. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top