0
Samsung’un bugün itibari ile başlattığı dev kampanya dalgalarla birlikte yayılıyor. Bir tane Samsung Ultra HD TV alan herkese bir adet siyah veya gold S6 ve Tab E hediye. Bu kampanya büyük patlama yapabilir. 


Belirli şartları yerine getirildiğinde TV ile birlikte S6 ve Tab E tablet almak mümkün. Peki, bu şartlar neler? Kampanyadan yararlanmak için Samsung’un belirttiği mağazalardan alışveriş yapmak zorunlu. Tek şart bu. Tabi bir de Hollanda’da olmanız gerekiyor. Şu an sadece Samsun Hollanda’nın başlattığı kampanya Hollanda’da kullanılabiliyor. Stoklarda sınır olan kampanya 1 Kasım tarihinde son bulacak. Bu kampanya ülkemizde başlatılsa eminiz izdiham çıkardı. Kampanyanın ticari detaylarını bilmiyorum, ancak hiçbir tüccar zarar fiyattan mal satmaz. SUHD TV’nin fiyatını arttırıp yanında promosyon ürünler verilebilir. Bu tür ticari inceliklere başvurulmuş olabilir. Bakalım kampanyayı Hollandalı teknoloji severler nasıl karşılayacak? 

SUHD TV’ler kısa zaman önce tanıtılmıştı. Tizen işletim sistemine sahip olan bu teknoloji harikaları gözleri kamaştırırcasına güzel bir görüntü sunuyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top