0
LG yeni bir cihazın tanıtımını yapmak için gün sayıyor. Tıpkı Samsung’lar gibi Note serisinden bir cihaz piyasaya sürmek için hazırlanan LG’nin LG G4 Note cihazı ile ilgili detaylar haberimizde. 

Uzun zamandır G4 Note planları yapan LG, cihazını 10 ekimde tanıtacak. G4 Note iki farklı versiyonda gelecek. Bir cihaz G4 Note adını alırken, ikinci cihaz G4 Note Pro ismini alacak. İki cihaz arasında ne gibi farklar olacak? G4 Note plastik kasaya sahip olacak, Note Pro ise metal kasa ile gelecek. Kesin bir bilgi olmasa da aralarında işlemci farkı olabileceği de söyleniyor. Plastik kasalı model Snapdragon 808 işlemci kullanırken, metal kasalı model Snapdragon 820 işlemci kullanacak. Bu bilgilerden farklı olarak Snapdragon’un kullanılmasının erken olabileceği ve bunun yerine Snapdragon 10’un kullanılabileceği söylentileri de var. Hangi bilgilerin doğru olduğunu zamanla göreceğiz. 


LG tanıtımı 10 Ekimde yapacak, ancak ne zaman bu cihazları satışa sunacak ve bu cihazlar kaç para olacak? Sizlere 2015 yılı bitmeden bu cihazların satışta olacağını söyleyebilirim, ancak kaç paraya piyasada olacakları hakkında bir bilgi veremiyorum.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top