0
Sony’nin yeni amiral gemisi Z5’in görselleri basına sızdırıldı. Basına sızdırılan görsellerde ön ve arka kameraya dikkat çekilmiş. Z1, Z2 ve Z3’te 20.7 mp olarak gelen kamera Z5’te değişecek mi? 


Sony kamerasını geliştirmeye çalışıyor. Hatta bahsedilene göre Z5’in kamerası 1/2.3” Exmor RS sensöre sahip 23 mp olabilir.. Z3’e kadar 20.7 mp olarak devam eden kamera Z5’te 23 mp’e çıkabilir. Ne kadar doğru bilinmez, ancak Sony’nin resmi bloğunda açıklanan bilgiler bu yönde seyrediyor. 


Z5’in kamerasından sonra dikkat çeken tasarımı olmuş. Kendine has tasarımını yine devam ettiren Sony Z5’i 3 farklı seçenekte sunacakmış. Altın, beyaz ve turkuaz rengi görsellerde açıkça belli oluyor. İleride farklı renkler de piyasaya sürülecek mi? Şu an 3 farklı renge kesin gözüyle bakılıyor. Farklı renklerin de ilerleyen zamanlara piyasaya çıkabileceği düşünülüyor. 


Kamerasını gördüğünüz görsellerde yine küçük bir flaş dikkatleri çekiyor. Kamera yönünden ne kadar iyi olsa da flaş yönünden çok zayıf bir cihaz olacağa benziyor. Z3’te te tek flaş bulunuyor. Bu tek flaş son derece zayıf kalıyor. LG G3’ün 13 mp çözünürlüğünde kamerası Z3’ten daha iyi çekiyor. Z3 ancak gündüz daha net çekebiliyor. Sanırım Z5’te de aynı olacak. Zayıf bir flaş kötü gece çekimleri ve fazlası. Z5 piyasaya sürüldüğü zaman incelemelerinden tüm ayrıntıları aktaracağız. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top