0

Samsung’un yeni amiral gemileri S6 ve S6 Edge güncelleme almak için beklemeye başladı. Bildiğiniz gibi ülkemize güncellemeler neredeyse hep en son gelir. Bu defa da farklı olmayacak. Peki, S6 ve S6 Edge’e bu güncelleme neler katacak? 



Samsung’un Unpacked etkinliğinde tanıttığı Note 5 ve S6 Edge+ modellerinde yer alan bazı özellikler S6 ve S6 Edge modellerine entegre edildi. Bu özelliklerden bazıları şunlar. Galaxy Note 5 RAW formatında fotoğraf kaydedebiliyor, aynı zamanda canlı yayın yapabiliyor, Vacuum Tube Amp Pro sayesinde daha kaliteli bir ses çıkışı sunabiliyor ve UHQ boyutlandırıcı ile Full HD çözünürlükleri yeniden boyutlandırarak daha kaliteli bir görüntü sunabiliyor. Ayrıca Samsung Pay uygulamasını da barındırıyor. 


Şu anda yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin gelmesi bekleniyor. Tabi ülkemize ne zaman güncelleme gelir bilinmiyor. Güncellemeyi öncelikle Koreli kullanıcılar alacak. Güncellemeyi ülkemize gelmeden bir takım işlemlerle yapmak mümkün, ancak bu cihazı garanti dışına çıkartacağı için önermiyoruz. Sabırla bekliyor ve telefonlarım durumunu merak ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top