0
Apple’ın ilk defa iPhone 5 serisinde ortaya attığı C serisi bu yıl da yeni bir telefonla piyasada olacak mı? Apple C serisi hakkında ne düşünüyor? iPhone 6C ne tür özelliklere sahip olacak? Detaylar haberimizde. 


Öncelikle sizlere iPhone 6C’nin bu yıl gelmeyeceğini belirtmek isterim. Ucuza bir iPhone 6 modeli almak isteyenleri bu cümlemiz her ne kadar hayal kırıklığına uğratsa da üzülerek bu haberi veriyorum. Peki, iPhone 6C ne zaman tanıtılacak ve ne zaman piyasada olacak? Aynı zamanda özellikleri ne olacak? iPhone 6’dan veya iPhone 6S’ten daha düşük özelliklere sahip olacağı kesin, çünkü C serisi her zaman daha düşük özellikler ve daha düşük fiyatlarla karşımıza geldi. Bu defa da öyle olacağından şüpheniz olmasın. 

iPhone 6C’nin tanıtımı gelecek yıla ertelenmiş. Teknoloji dünyasında dolaşan haberlere göre ilkbaharda tanıtılabileceği söyleniyor. Peki, ne tür özellikleri olacak? 

iPhone 6C’nin öncelikle 4 inç küçük bir ekrana sahip olacağını belirtelim. Eğer tek elle telefon kullanmak istiyorsanız bu telefon tam size göre diyebilirim. Teknik açıdan bir özelliği sızdırılmadı, ancak cihazın iPhone 5C gibi plastik kasa yerine metal kasa ile geleceği söyleniyor. Zira iPhone 5C’nin plastik ve dayanıksız malzemesi çok eleştiri almıştı. Anlaşılan Apple bu eleştirileri dikkate aldı ve bir öz düzenleme yaptı. 



iPhone 6C ile ilgili detayları sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top