0
Çinli teknoloji şirketi Lenovo, Samsung Galaxy S6 benzeri yeni telefonunu tanıttı.
Ürettiği iPhone benzeri telefonlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Çin merkezli teknoloji şirketi Lenovo, yine tartışılacak bir telefon tasarımına imza attı.
GalaxyS6 kopyası
Son amiral gemisi Landvo S6'nın tanıtımını yapan Lenovo, cihazında kullandığı tasarımda neredeyse tıpa tıp Galaxy S6'yı kopyaladı. Yalnızca tasarım olarak Galaxy S6'ya benzeyen Landvo S6'nın teknik özellikleri oldukça düşük seviyede kaldı.
Teknik özellikleri
1 GB RAM ile tanıtılan cihazda çift SIM kart girişi, 2550 mAh gücünde batarya bulunurken, 720p çözünürlüğünde de bir ekran bulunuyor.
Satış fiyatı
Android 5.0 Lollipop ile tanıtılan cihazın fiyatı da teknik özellikleri kadar düşük seviyede belirlendi. Lenovo, Galaxy S6 benzeri bu telefonun  satış fiyatını 110 dolar olarak belirledi.
Apple kopyalamalardan rahatsız olduğunu açıklamıştı
Çin merkezli Lenovo ve Xiaomi'nin daha önce iPhone benzeri telefonlar üretmesinden sonra Apple bir açıklama yaparak bu kopyalamalardan rahatsız olduğunu belirtmişti.
Şimdi Samsung'a yöneldiler
Apple'ın bu açıklamasından sonra Amerikalı dev ile hukuk savaşına girmek istemeyen Lenovo, bir anda tasarım alanında Samsung'u kopyalamaya başladı.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top