0
Galaxy Note 2'ye Android 5.0 güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi, ülkemiz kullanıcılarının da son zamanlarda kafasını karıştıran ve bilmek istedikleri konu bu? Twitter üzerinden yapılan açıklamalar da insanların kafasının karışmasına neden oldu.

Çeşitli ülkelerin Samsung temsilciliklerinin Twitter hesaplarından yapılan açıklamalar resmi açıklama sayılır. Samsung Polonya güncellemeye onay verildi açıklamasını yaparken Samsung Danimarka'da Note 2'yi güncellemeyi alacak cihazlar arasında gösterdi. Sammobile'ın haberine bakacak olursak Samsung Note 2 Lollipop güncellemesi için hiçbirşey yapmıyor. Samsung Gulf'ın Facebook sayfası güncellemenin yayınlanmayacağını duyurdu. Son açıklama ise Samsung İspanya'nın Twitter hesabından geldi. Güncelleme gelecek dendi. Peki durum ne?

Google kendi Android cihazları olan Nexuslarda bu güne kadar 18 ay güncelleme desteği verdi. 18 aydan daha yaşlı telefonlar Google tarafından güncellenmiyor. Ama şirketlerin böyle bir politikası yok. Note 2 36 aylık bir telefon. Bu yaştan sonra o telefon güncelleme gelmesi kullanıcının yüzünü güldürür ve Smasung'a artı prestij kazandırırdı. Ama gelmemesi birşeyi değiştirmez. Hep beraber güncelleme gelip gelmeyeceğini göreceğiz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top