0
Samsung'un Tizen ile işletim sistemi dünyasında büyük işler yapacağını bu başarıya elbette dünyanın en çok telefon satan şirketi olmasının da katkısı olacağını sürekli dile getiriyoruz. Tizen telefonlarda aktif şekilde kullanılmıyor. Tek Samsung'un Z1 modelinde yer alan işletim sistemi hem Galaxy Gearlarda bulunuyor hem de Samsung Smart TVlerde bulunacak.

Akıllı televizyon kullanıcılarının en çok sıkıntı çektiği nokta cihazların anlamsız derecede yavaş olması. Ya da işlemlerin geç tepki vermesi. Kaliteli bir işletim sistemiyle bu sorun elbette çözülebilir. Samsung kendi televizyonlarında Tizen işletim sistemini kullanacak ve kullanıcılara bambaşka bir deneyim yaşatacak.

Samsung cihazları arasında etkileşimi arttıracak olan Tizen işletim sistemiyle örneğin telefonunuzdaki bir görüntüyü basit ve hızlı bir şekilde TV'ye aktarabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken şey sadece bir tuşa basmak olarak görülüyor. Durumun tersi de olacak. TV'den telefona görüntü aktarılabilecek. TV kapalıyken bile bunun yapılacağı söyleniyor. Bakalaım Tizen TV versiyonu kullanıcılardan ilgi görecek mi ve Tizen'i telefonlarda daha sık görebilecek miyiz?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top