0
Google iletişim sektörüne girmek için ilk adımını bir açıklama yaparak attı. Google bundan sonra internet üzerinden GSM hizmeti verecek. Google simkartlarla internete bağlanarak buradan görüşme yapabilecek ve mesaj atabileceksiniz. Hizmetin Wi-fi ile verilebileceği eğer mümkün değilse mobil ağ üzerinden verileceği açıklandı.

Google açıklamasında dünya çapında GSM operatörleriyle ortaklık içinde oldukları ve bu operatörlerin altyapısıyla sınırları zorlayacaklarını belirttiler. Yani dünyanın herhangi bir yerinden Google Simkart ile internete bağlanarak telefon görüşmesi yapabileceksiniz.

Açıklanan fiyat 20$. Çok fazla detay olmasa da 20$ vererek herşeye sınırsız erişimiz olacak gibi görünüyor. Zira görüşmeler internet üzerinden sağlanacak. Muhtemelen alınan bu 20$ internet ücreti olacak. Wi-fi ile bağlantı konusunda çok fazla bilgimiz yok ama görüşme kalitesi nasıl olacak asıl merak konusu bu? Bildiğiniz gibi internet üzerinden yaptığımız sesli görüşmeler ülkemiz için pek iç açıcı durumda değil. Gelişmeleri takip ediyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top