0
Şubattan beri dünya çapında dağıtılmaya başlayan Galaxy S4 için Android Lollipop güncellemesi sonunda ülkemizdeki cihazlar için de yayınlandı. Note 4 cihazı olanlar güncellemeyi ister OTA üzerinden isterse Kies'e bağlanarak yapabilirler.

Ülkemizdeki Note 4 cihazlar için gelen Android 5.0 güncellemesi arayüzde çok önemli değişiklikler sunmuyor. Görüntü olarak hemen hemen aynı kalan arayüzde bazı ana Samsung uygulamalarının materyal tasarıma uyarlandığı görülüyor.

Android 5.0 güncellemesiyle pil ömründe gelişmeler olduğu söyleniyor. Ama Android 5.0'ın genel yapısı itibariyle buna müsait olmadığını çok fazla şarj yediğini bu sorunun da Android 5.1 ile giderileceğini biliyoruz. Bunun yanında cihazda performans artışı sağlanmış. Ayrıca Note 4 şimdi daha sağlıklı ve göze hoş gelen arayüze ve arayüz geçişlerine, animasyonlarına sahip.

Galaxy Note 4 için Android 5.0 güncellemesini nasıl yaparsınız? Güncellemeyi yapmak için iki seçeneğiniz var. Ya telefon üzerinden yapacaksınız ya da USB ile bilgisayarınıza Kies'e bağlanarak yapacaksınız. Telefondan yapmak için Ayarlar - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemesi yolunu takip edin. Bilgisayardan yapmak için Kies'in bilgisayarınıza kurulu olması gerekiyor. Kurduktan sonra telefonunuzu USB ile Kies'e bağlayın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top