0
Facebook hesabınızı temizlemek mi istiyorsunuz? Bunun için tek tek bütün paylaşımlarınızı
yorumlarınızı haraketler dökümünden silmeniz gerekmiyor. Göstereceğimiz yöntemle Facebook'ta yaptığınız herşeyi otomatik olarak silebiliyorsunuz.

Yöntem tarayıcı üzerinden çalışıyor. Chrome ya da Firefox kullanabilirsiniz. Hangisini kullanıyorsanız https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=imacros bu adresten indirin. Tarayıcınıza kurun. Ardından yapmanız gerekenleri aşağıda sıralıyorum.
Tarayıcınızda Facebook'un mobil sitesini açın. m.faceook.com
Buradan hesabınıza girin. Profilinize girin. Bu kısımda haraketler dökümünü göreceksiniz. Tıklayın.
Daha sonra imacros'un tarayıcı ikonuna tıklayın. Örneğin Chrome için sağ üst köşede görülecektir.
Açılan pencere imacros'un penceresidir. Alt tarafta yer alan Record sekmesine tıklayın ve record macro butonuna tıklayın.
Daha sonra açtığınız mobil Facebook haraketler dökümünden bir paylaşımı silin.
Uzantı yaptığınız bu işlemi kaydetmiş olacak. Uzantı penceresine dönüp stop butonuna tıklayın. Save diyerek kapatın.
Uzantı bir macro oluşturdu. Bu makroyu çalıştırdığınız anda sizin yaptığınız gibi sırayla bütün haraketleri silecek.
Macroyu çalıştırmak için play sekmesine gelin ve Max kutucuğunun yanına 999 yazın. Bu aynı işlemi kaç kere tekrarlayacağını gösterir rakamdır. Play loop butonuna basark işlemi başlatın.

İşlem bu kadar basit. Hepsini aynı anda silmese de tek tek uğraşmanızı engelleyen bir yöntem. Çalışıyor. Bazı aksaklıklar olabilir. Zira haraketler dökümünde herşey silinebilir durumda değil. Örneğin birisinin sizi bir gruba davet ettiği ya da isteğinizi kabul ettiği haraketlerde sil seçeneği yok. Bu nedenle macro bunu silemiyor ve onu geçmeden devam da edemiyor. Tıkanıp kalıyor. Böyle durumlarda siz devreye girerek onu ordan kaldırmalısınız. Daha sonra play loop butonuyla tekrar silme işlemine devam edebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top