0
Çok uzun zamandır test edilen özellik Push yani itme yeni sürümle birlikte bütün kullanıcılara sunuldu. Bu özellik Chrome'u internetle daha içli dışlı edecek ve daha hızlı bir kullanım deneyimi sunacak.

Peki bu itme yani Push bildirimleri ne işe yarayacak? İnternette geziniyorsunuz bazı siteleri takip ediyorsunuz. Artık Push bildirimleri sayesinde bu sitelerin yeni haberlerini direk olarak tarayıcınızda bulabileceksiniz. Çok sevdiğiniz bir internet sitesi yeni bir haber yayınladı. Hemen haber almak isterseniz onun için Push bildirimlerini açmalısınız.

Chrome v42'nin genelde güvenlik ve performans güncellemesi olduğu söyleniyor. Ama güncellemeyle birlikte gelen en önemli yenilik push bildirimleri. Bu yeni özellik bazen canınızı sıkabilir. Çünkü kontrol etmeniz gerekiyor. Her internet sitesi size bildirim göndermek isteyecektir. Chrome sadece sizin belirlediğiniz sitelerin göndermesini yani push bildirimlerini açtığınız sitelerin bildirim göndermesini sağlayacak ama bazı sitelerin bunu aşacak bir yöntem geliştireceğinden emin olabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top