0
Son zamanlarda telefon kısmının satılması gündemde olan Sony, satmayı düşündüğü bu kısım sayesinde bir çok ödül aldı. Sony'nin cihazları tasarım bakımından bir çok ödüle layık görüldü. İşte ödül alan cihazlar; Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Z3, Sony Smartband / SmartWatch ve LifeLog uygulaması...

2015 IF Tasarım Ödülünü Sony bir çok cihazıyla kazanmayı başardı. Cihazla değil bir uygulamayla da ödüle layık görüldü. Sony'nin telefon kısmının neden kar etmediğini anlamak çok güç. Eğer başka planları yoksa Sony bu kısmı uygun şekilde elden çıkarmayı planlıyor. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da bir yöneticinin söyledikleri bizleri endişelendirdi. Anlaşılana göre Sony, ileriki zamanlarda sadece Playstation'a önem vererek ilerlemeyi düşünüyor ki şirketin en çok kar ettiği alan da bu.

Sony aldığı ödüller hakkında şu şekilde bir açıklama yaptı; "Bunu duyurmaktan gurur duyuyoruz bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda tasarıma gösterdiğimiz öncelik, karşılıksız kalmadı ve birçok ürünümüz en prestijli IF tasarım ödüllerine layık görüldü"

Tasarım ödülünü ayrıca sürpriz bir isim daha kazandı: Asus Zenfone 2 Yenilik, ergonomi, fonksiyonellik ve üst sınıf tasarım kategorisinde ödüle layık görüldü. Telefon almayı düşünenler için işte ödüllü cihazlar.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top