0
Hackerların geliştirdiği bir icat iPhone'un ekran kilidini 2 dakikada kırmayı başardı. Ekran kilidini ne yaparsanız yapın güvenliği aşmak sadece iki dakika sürüyor. Peki bilgilerinizi yabancılardan koruyacak olan ne? Zira internette dolaşan habera göre bu kilit kırıcı IP Box adındaki yazılım sadece 200$ karşılığında elde edilebiliyor.

Telefonlarımız kaybolduğunda ya da çalındığında içerisindeki bilgilerin yabancıların eline geçmemesi için ekran kilidi koyuyoruz. Bazılarımız sadece rehberini, mesajlaşma uygulamalarındaki mesajlarını düşünürken bazılarımız da şirket bilgilerinin başkalarının eline geçmemesi için telefonlarını ekstra koruma ihtiyacı duyuyor. Ama iPhone, sadece 2 dakikada hackerlara teslim oluyor.


İnternette yayınlanan bir video Brute Force yöntemiyle iPhone'un ekran kilidinin nasıl iki dakika da kırıldığını gösteriyor. Bu hizmetin sadece 200$'a satın alınabilmesi de bizi korkutuyor. Kullanımı basit olmasa da bu tür işlerle biraz içli dışlı olan birisi sadece 200$ ve 2 dakikada istediği iPhone'u kullanımına açabilir. Videoyu izleyin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.


Yorum Gönder

 
tic
Top