0
Yakın zaman önce Android sürümünde kullanıma sunulan, bazı aksaklıklar nedeniyle her kullanıcının erişemediği ama şimdi sıkıntısız olan WhatsApp sesli arama özelliği iPhone kullanıcıları için de gelmek üzere. Rakipleri piyasaya ilk çıktığı günden beri bu özelliği kullanıcılara sunarken WhatsApp'ın hala bazı sürümlerinde sesli arama özelliğinin olmaması ilginç olsa da iPhone kullanıcıları daha fazla beklemeyecekler.

Viber ve Line gibi rakipleri çok uzun zamandır sesli arama hizmetini verirken WhatsApp'ın bu kadar ne beklediğini biz de çok merak ediyoruz. Umarız rakiplerinden daha stabil bir iş çıkarmışlardır ve sorunsuz iPhone kullanıcıları da bu özelliği kullanmaya başlayabilirler.

WhatsApp'ın kurucularından birisi olan Acton iOS için WhatsApp sesli arama özelliğinin deneme aşamasında olduğunu ve bir kaç test daha yapıldıktan sonra özelliğin iPhone için de kullanıma sunulacağını söyledi. Normal şartlarda ilk önce uygulamaların iOS versiyonu güncellenir daha sonra Android sürümüne özellik eklenirdi. WhatsApp bu konuda bizi şaşırttı. Sesli arama özelliği iPhone üzerinden WhatsApp kullanıcılarına şimdiden hayırlı olsun.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top