0
HTC'nin son zamanlarda en çok konuşulan modellerinden birisi One M9 tanıtıldı. Özellikle telefonu merak edenler ve almayı düşünenler için tanıtımdan bilgiler vereceğiz. HTC One M9'un en güçlü yönleri neler?

Verilmesi gereken ilk haberlerden birisi sanal gözlük olsa gerek. Valve HTC işbirliğiyle ortaya çıkan sanal gözlük Vive oyunculara harika anlar yaşatacak düzeyde. Fakat şimdilik bu sanal gözlüğü atlayalım. Kaç para ve nasıl satılacak ilerki zamanlarda daha kesin bilgilerle sizlerle paylaşacağız.

İşlemci: 64-bit, 8 çekirdek, Snapdragon 810
Grafik işlemci: Adreno 430
Bellek: 3Gb DDR4 ram, 32Gb dahili bellek, 128Gb'a kadar arttırılabilir, 100 Gb Google Drive alanı bedava
Ekran: 5inc, full hd, 441 ppi, Corning Gorilla Glass 4, Super LCD3
Kamera: 20MP, 4K vide çekebilir, 4MP ön kamera
Fiziksel: 157gr, Hero, Gunmetal, Gold renklerinde
Pil: 2840 mAh

Yukarıda özelliklerini verdiğimiz cihaz Sesne 7 arayüzüyle gelecek. İşlemci açısından belki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü son zamanlarda dedikodulara bakacak olursak Snapdragon 810'un aşırı ısındığı söyleniyor.

Kamera açısından kullanıcıları oldukça memnun edecek cihaz 4K video kaydı yapabiliyor. Bu özellik donanım bakımından cihazı bir adım öteye taşıyor.

Peki HTC One M9 ne zaman satışa çıkacak ve kaç para olacak? Ülkemizde Mart'ın sonuna doğru piyasada olması beklenen cihazın satış fiyatının 650$ olacağı açıklandı. Ülkemizde ise 2000 Liranın üstünde bir fiyatla satışa sunulabilir, hazırlıklı olun.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top