0

Apple düzenlediği etkinlik ile yeni MacBook tanıtımının yanında merakla beklenen akıllı saati Apple Watch‘ın fiyatlarını da meraklıları ile paylaştı. 
Apple Watch’ın alüminyum gövdeli, 38mm kordon ile gelecek Sport modeli  349 dolar, 42mm kordon ile gelecek modeli ise 399 dolar etiketiyle satışa sunulacak. Her iki modelinde gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri bulunacak. Paslanmaz çelik gövde ile gelecek ve 38mm-42mm kordon seçeneklerine sahip olacak olan modelin fiyatı ise  599 ile1099 dolar aralığında olacak. 
Apple Watch’ın belki de en ilgi çekici olacak modeli ise 18 ayar som altından yapılmış olan  Apple Watch Edition modeli oluyor. Saatin fiyatı ise bir hayli uçuk, 10,000 dolar olarak belirlenmiş.Tim Cook, tam şarj süresi 2.5 saat olan akıllı saatin kullanım süresini ise 18 saat olarak nitelendiriyor. Apple Watch’da iPod Touch’ın A5 çipi ile benzer bir performans sergileyen S1 çipi kullanılıyor. Bu sayede Apple’ın akıllı saati 60 fps hızında bir arayüz kullanımı sergileyebiliyor. Apple Watch işletim sistemi olarak da iOS’un hafifletilmiş sürümü olan ve SkiHill adı verilen işletim sistemine sahip olacak. Apple Watch, 24 Nisan‘dan itibaren satışa sunulacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top