0
iOS son zamanların ilgi çeken işletim sistemi olmayı çeşitli özellikleriyle başardı. Iphone 4S ve üzeri cihazlar iOS 8.2 güncellemesi gündemde. Peki bu güncellemeyle neler elde ettik? Apple iOS 8.3 üzerinde çalışırken yeni güncelleme bize neler sunuyor.

Kararlılık iyileştirmeleri: Apple'ın her yeni işletim sisteminde yaşadığı en önemli problemlerden birisi stabilite olarak karşımıza çıkıyor. Buradan da anlaşılacağı üzere yeni işletim sisteminin kararlılığı 3. ya da 4. büyük güncellemeden sonra sağlanabiliyor. Neyse önümüzdeki güncelleme ile Mail, Apple Haritalar, Müzik, VoiceOver ve iPhone işitme yardımları gibi uygulamalarda stabilite artışı sağlanacak.

Hata düzeltmeleri: iOS 8'deki bir çok küçük büyük hata gideriliyor. Bunlardan ilk göza çarpan kelime düzeltmedeki hata. Diğer ise haritalar uygulamasındaki favori mekanlarla ilgili hata. Bu iki büyük sorun çözülmüş gibi görülüyor. Bulut sisteminde verilerin geri yüklenmesiyle ilgili yaşanan hata giderildi. Siriyle ilgili bir çok hata giderildi. Ayrıca önümüzdekig üncellemeyle Siri'ye Türkçe desteğinin geldiğini de unutmayın.

Apple'ın son zamanlarda üstünde durduğu bir husus sağlık uygulamalarıyla yaşanan bir çok sorununda giderildiği görülüyor. Vücut ısısı, ağırlık, uzunluk, mesafe ve kan şekerinin ölçülmesi birimlerinin seçilebilmesi özelliği cihaza gelirken 3. parti sağlık uygulamalarının verilerinin Apple sağlık uygulamalarına aktarılması özelliği de eklendi.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top