0
Bazen Android cihazlarımızın müzik çalarları biri tatmin etmiyor. Kimisi ses sistemine telefonunu taktığı zaman verim alamıyor, kimisi kulaklığından verim alamıyor. Kaliteli bir müzik çalar uygulaması kalitesiz uygulamalara fark atacak ses kalitesiyle karşımıza çıkabiliyor. Bu yazımızda Android için en iyi müzik çalar uygulamalarını sıralamaya çalışacağız. Hepsi ücretli hepsi profesyonel olacak. Ücretli olduğu için üzülmeyin. Para vermek istemeyip kullanmak isteyenler için tam sürüm linkleri de yazımızda. Ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.
  • MAVEN Music Player (Pro): Özellikle şarkı etiketleme ve ekolayzer özellikleriyle dikkat çeken MAVEN Music Player (Pro) uygulaması ses üzerinde ince ayar yapabildiğiniz harika bir Android uygulaması. Mutlaka deneyin. Google Play - MAVEN Music Player (Pro) tam sürüm...
  • NRG Player: 10 bant ekolayzer özelliği ile ön plana çıkıyor. Bu müzikleri en ince detayına kadar dinleyebileceğiniz anlamına geliyor. NRG Player Android uygulaması ayrıca her türlü ses sistemiyle en etkili şekilde çalışır. Google Play - NRG Player tam sürüm.
  • Equalizer & Bass Booster Pro: Basslı müzik dinlemeyi sevenlerden misiniz ve çok kaliteli bir ses sisteminiz mi var? O halde Equalizer & Bass Booster Pro Android uygulamasını mutlaka ses kalitesini daha da arttırmak için deneyin. Google Play - Equalizer & Bass Booster Pro tam sürüm.
  • MP3 Player Pro: Basit yapısıyla dikkat çeken bu uygulama, özellikle bass ve tıss ayarlarına önem vermesiyle kullanıcıların ilgisini çekiyor. MP3 Player Pro Android uygulamasının kullanışlı 5 bant ekolayzer özelliği var. MP3 Player Pro Android uygulaması kilit ekranı widgeti var. Google Play - MP3 Player Pro tam sürüm.
  • NexMusic + : NexMusic + Android uygulaması Google materyal tasarımı desteklediği için popüler olmayı başardı. NexMusic + Android uygulamasında ayrıca görünüm değiştirmenize de olanak tanınıyor. Google Play - NexMusic + tam sürüm
En iyi müzik çalar listesini beğendiyseniz bize bildirin. Başka listelerle karşınızda olacağız. E iyi Android uygulamalar listeleri devam edecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top