0
WhatsApp son zamanlarda önemli değişiklikler yaşıyor. Dünyanın en popüler ücretsiz mesajlaşma servislerinden biri olan WhatsApp yaptığı güncellemelerle bunu hakettiğini gösteriyor. En son getirdiği bir yenilikle telefonlardan sonra WhatsApp'ın bilgisayarlarda da kurulmasını sağlayan Facebook, WhatsApp'a çok yakın zamanda en önemli ve en çok beklenen yeniliğini, sesli rama özelliğini getirecek.

İnternette WhatsApp'ın sesli arama özelliğiyle ilgili paylaşımlar son zamanlarda artmaya başladı. Bu güncellemenin yakın zamanda geleceğinin işareti. Bir kullanıcının Reddit'te paylaştığı görsellere bakılırsa bazı kullanıcılar WhatsApp'ın sesli rama özelliğini test etmeye başladı bile.

Reddit kullanıcısı şunları ifade ediyor. Telefonunda Android Lollipop yüklüymüş. WhatsApp uygulaması birden bire değişmiş ve yenilenmiş. Sonra farketmişki WhatsApp'a sesli rama özelliği eklenmiş. Paylaşılan görsele baktığımızda aramalar , sohbet ve kişiler sekmesini görebiliyoruz. Uygulama yakın zaman içinde güncellenecek ve sesli arama özelliği gelecek. Sadece tam tarih bilinmiyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top