0
Google Glass'ın yılan hikayesine döndüğü şu zamanda rakipleri bir bir gözlüklerini tanıtırken Sony'den de önemli bir adım geldi. Sony rakiplarinden aşağı kalmayan bir gözlük tanıtımı için hazır olduğunu duyurdu. Gözlük Mart'ta piyasada olacak. Muhtemelen tanıtımı Mobil Dünya Kongresinde gerçekleştirilecek.

Tanıtılacak olan gözlük ilk etapta geliştiriciler için satışa çıkacak. SmartEyeGlasses isimli gözlük için yeterli sayıda geri dönüş alındığnda ve yeterli uygulama yazıldığında kullanıcılar için de gözlük satışa çıkacak.

Gözlüğü gördüğünüzde sizde anlayacaksınız ki gözlük tarz olarak herkese hitab etmiyor. Her yüze yakışmayacak bir tipi var. Google Glass'a baktığınız zaman sadece göze takıldığı içing özlük ismini aldığı çok belliydi. Ama SmartEyeGlasses için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bildiğimiz gözlük olmuş. SmartEyeGlasses'ı herkes satın almaz. Ya da tasarımın değişmesi şart. Ya da daha iyisi Sony kişiye özel gözlük modeli geliştirebilir ya da birden fazla model oluşturabilir.

SmartEyeGlasses'ın 3MP kamerası var ve hem fotoğraf hem video çekebiliyor. 150 dakika şarjı gidiyor ki bu çok az bir süre. Gözlüğün Android 4.4 cihazlarla bağlanabileceği söyleniyor. Almayı düşünüyorsanız muhtemelen 2016'ya kadar beklemelisiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top