0
HTC'ye yakın bir Twitter hesabından verilen bilgiye göre HTC One M9'un ekranı full hd olacak. Bu bizce kötü haber çünkü rakipler bir bir en az 2K ekranlı telefonlarla çoktan piyasadayken HTC'nin hala full hd bir amiral gemisi üretmesi bizleri şaşırtıyor.

Llaptoofer isimli Twitter hesabından atılan bir Tweette M9'da kullanılacak olan bir duvar kağıdı Orijinal haliyle yayınlanmış. Boyutlarına bakacak olursak bu duvar kağıdı full hd bir ekran için oluşturulmuş görülüyor. Bu da bizlere M9'un ekranının full hd olacağını gösteriyor.

Telefon açısından bakarsak full hd ekranın özellikle ülkemiz için bir sakıncası yok.bizce yeterli. Çünkü zaten daha büyükleri bir çok kişiyi rahatsız ediyor. Piksel arttıkça ekrandaki yazılar küçülüyor. Eğer ekran büyümezse ekranı okumak gerçekten zor olabiliyor. Bu durumdan şikayet eden çok fazla insan var. Bu nedenle full hd yeterli görülebilir.

Bakalım ileriki zamanlarda HTC One M9 için daha ne gibi sızıntılar göreceğiz. Sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top