0
LG, G3 modelinin satılması için bir kampanya gerçekleştirecek. Kampanya dahilinde G3 alanlara bir adet sanal gözlük hediye edilecek. Oculus ile tanıdığımız sanal gözlüğün Google versiyonu olan Google Cardboard'ın LG versiyonu olan bu gözlük G3 ile birlikte bedava verilecek ve sadece G3 ile çalışacak.

Detaylar fazla olmasa da G3 ile verilecek gözlüğün şirkete herhangi bir maliyeti olmadığı bu nedenle fiyatlarda herhangi bir oynama olmayacağı söyleniyor. Ama bizim düşündüğümüz bir konu var ki, bu güne kadar G3 almış olan kullanıcılar ne olacak? Onlar bu kampanyadan yararlanabilecek mi? Zira özellikle ülkemizde sorunlu bir G3 serisiyle onlar uğraştı. Bir haftalık telefonlar servise gönderildi. G3 çekmeme sorunu nedeniyle çok sıkıntı çekilde.

LG'nin Google Cardboard'u LG'ye adapte ettiği görülüyor. Ayrıca gözlük benzer uygulama yardımıyla çalışacak ve sadece G3'te kullanılabilecek. Gözlük için kullanılan malzemenin plastik olduğu bu nedenle maliyetinin yüksek olmadığı söyleniyor. Yine bedava sirke baldan tatlıdır mantığının işleyeceğini anlamak kolay. Bakalım bedava gözlük hangi ülkelerde verilecek ve eski kullanıcılara verilecek mi?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top