0
HTC şu an için kullanıcıları tarafından taşa tutuluyor. Bunun sebebi ise güncelleme için söz verdikleri sürenin dolması, geçmesi ama güncellemenin hala gelmemesi. İnternette HTC'nin çeşitli bahaneler uydurduğuyla ilgili geyikler dönse de HTC sorunsuz bir güncelleme için çalışıyor. Gelen haberlerden HTC'nin özellikle arayüzle uyumlu bir Android Lollipop için çalıştığı söyleniyor.

Android 5 güncellemesini bekleyen HTC One M7 ve M8 sahiplerine diyebiliriz ki gerçekten bir çok sorun halledilmiş bir güncellemeyle karşılaşacaksınız. Sense arayüzünde sorunsuz efekt ve görsellerle çalışan animasyonlar, Android Lollipopla uyumlu bir telefon sizler bekliyor olacak.

HTC'nin işi uzatmasının en önemli nedeni ise Ram ve Pil sorunlarını kullanıcıya yatsıtmamak. Android Lollipop güncellemesinin en çok şikayet edilen sorunlarından birisi çok fazla ram kullanması, buna ve diğer etmenlere bağlı olarak çok fazla enerji harcaması olarak gösteriliyor. HTC, Android 5.0.0 güncellemesini bu sorunları çözmüş şekilde size vermek istiyor. Merakla bekliyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top